• Direct Boeken
 • Sandton IJsselhotel
 • Vandaag Morgen Weekend

Ga erop uit en ontdek Deventer

Voor een ontspannen verblijf in Deventer verblijft u in het Sandton IJsselhotel. In dit prachtige hotel staat ons professionele team klaar om u in de watten te leggen. Combineer uw overnachting met een culinair diner in IJssel restaurant. U zult versteld staan van de heerlijke creaties, bereid met lokale producten, die chef Joris Gerrits en zijn team voor u bereiden.

Prachtig Deventer

De historische Hanzestad Deventer heeft veel te bieden. Wandel door de knusse straatjes van het historische centrum en ontdek de rijkheid aan historische gebouwen zoals de Lebuïnustoren, de stadsmuur en de Waag. Laat u vervolgens culinair verwennen in ons hernieuwde IJssel Restaurant met een culinair arrangement, gebaseerd op Dutch Cuisine.


Culinair aan de IJssel arrangement

 • 1 x 5-gangenmenu van de chef inclusief aperitief
 • 1 x Served breakfast
 • 1 x Retourkaartjes met het pontje
 • Gratis parkeren
 • Deventerstadskaart incl. attentie bij de Deventerkoekwinkel

Geniet van een ontspannen verblijf in het prachtige IJsselhotel in Deventer. Wij serveren u op de dag van aankomst een culinair 5-gangenmenu in IJssel Restaurant dat zich in hetzelfde pand bevindt als het hotel. Laat chef Joris Gerritsen en zijn brigade u verrassen met heerlijke gerechten gebaseerd op de Nederlandse keuken die verse en lokale producten gebruikt.

Daarnaast kunt ultiem genieten van de geweldige locatie van het hotel naast de rivier De IJssel en ontdek de historische stad samen met een stadskaart. U zult ontspannen het hotel verlaten en terugkijken op een heerlijk verblijf. 

U kunt dit arrangement voor 1 of 2 nachten boeken. Wilt u langer verblijven en gebruik maken van dit arrangement, neem dan contact met ons op. 

Boek nu


Veelzijdige stad met rijke historie

Ontdek de charme en de knusheid van het historische centrum: wandel langs de 13de eeuwse stadsmuur, bewonder de Lebuiniskerk met zijn imposante toren, vind het oudste stenen woonhuis van Nederland en bemachtig de Deventerkoek in een van de vele delicatessezaken.

Maak prachtige tochten door de omgeving

Fiets of wandel door de prachtige omgeving rondom het hotel. Zeker langs de oever van de rivier kunt u prachtige tochten maken. In het Sandton IJsselhotel kunt u fietsen huren. Wij helpen u graag verder.


Veiligheidsmaatregelen en annuleringsbeleid Sandton Hotels

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om momenteel reisplannen te maken. Sandton Hotels is volledig voorbereid om u veilig te laten verblijven. 

Volgens de richtlijnen van de Gemeente Deventer bent u als hotelgast van harte welkom om te dineren in het restaurant dat zich in hetzelfde pand als het hotel bevindt. Ook het ontbijt mogen wij aan u serveren. 

Wij hebben verschillende maatregelen genomen:

 • U kunt uw boeking tot en met 31 december 2020 kosteloos gewijzigen of geannuleerd.
 • Eventuele wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen.
 • We houden een veilige afstand van 1,5 meter.
 • Het hotel wordt veelvuldig en grondig schoongemaakt.

Meer informatie over ons hygiëne- en annuleringsbeleid leest u hier.


Menu Bel Mail Route Boek nu