• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Vandaag Morgen Weekend

Uw droombruiloft beleeft u in het luxe designhotel Sandton Ijsselhotel

Van het aantrekken van uw bruidskleding tot de huwelijksnacht in de bruidssuite. Bij Sandton IJsselhotel beleeft u de dag van uw leven op één locatie. Het monumentale pand met haar schitterende ligging, het grote terras, de prachtige serre, het sfeervolle restaurant en de mooie hotelkamers maken van het Sandton IJsselhotel dé trouwlocatie bij uitstek!


De huwelijksvoltrekking

De huwelijksvoltrekking

In de aanloop naar uw bruiloft kan er veel op u afkomen. Ook weten we dat elke bruiloft uniek is. om het toch voor u makkelijk te maken laten wij u graag inspireren met onze trouwbrochure. Bent u benieuwd hoe wij uw bruiloft kunnen geven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Culinair genieten

Culinair genieten

In ons sfeervolle restaurant laat Joris Gerrits en zijn team u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten gebaseerd op het concept 'Dutch Cuisine'. Zoekt u een gelegenheid voor een memorabele lunch, diner of high tea, dan is ons restaurant 'IJssel' perfect voor u!


Een magische feestavond

Van het aantrekken van uw bruidskleding tot de huwelijksnacht in de bruidssuite. Bij Sandton IJsselhotel beleeft u de dag van uw leven op één locatie. Het team van het Sandton IJsselhotel verstaat de kunst om al uw wensen te vertalen naar een voorstel op maat.

De huwelijksnacht

Na het feest is het tijd om samen na te genieten van de meest bijzondere dag van uw leven. U brengt uw huwelijksnacht door in de bruidssuite van ons hotel. Ook aan uw gasten is gedacht, zij hebben de mogelijkheid om te overnachten in een van de 29 stijlvolle kamers en suites.


Neem contact met ons op

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Samen maken wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag!

Bekijk nu onze trouwbrochure

 

Neem contact met ons op


Menu Bel Mail Route Boek nu