Culinair genieten bij IJssel Restaurant

Welkom in IJssel Restaurant, waar de seizoenen en lokale omgeving onze inspiratiebronnen zijn voor de meest verrassende smaakcombinaties. Hier geniet u van de gerechten van chef Joris Gerrits en zijn team, geïnspireerd op het gedachtegoed van Dutch Cuisine. Ontspan en beleef een culinair avontuur, geserveerd met een prachtig uitzicht.


IJssel Restaurant

In ons sfeervolle restaurant laat chef Joris Gerrits en zijn team u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten die in een modern jasje zijn gegoten. Zoekt u een gelegenheid voor een memorabele lunch, diner of high tea, dan is ons restaurant perfect voor u!

Reserveer een tafel

Valentijnsdiner

Vier de liefde dit jaar in IJssel Restaurant en maak kans op een gratis Valentijnsdiner. Kiest u op 15 februari de ballon uit met een gouden veer erin? Dan zijn de kosten voor ons*!

*Bij het winnen van een gouden veer krijgt u een 5-gangendiner voor twee personen gratis, exclusief dranken. Reserveren is verplicht.

Reserveer een tafel 

 

Klik hier voor meer informatie

Culinair aan de IJssel

Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. U wordt door onze chef getrakteerd op een heerlijk 5-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of het terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.

Private Dining

Geniet met familie en vrienden in alle rust van heerlijke gerechten. Een heerlijke lunch of dinner in privé setting, laat het ons weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Sloeparrangement

Geniet van groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van onze oude Hanzestad Deventer met het sloeparrangement! Diverse soorten food als: brood, boter, tapenade charcutterie, zalm olijfjes en nootjes beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie!

Boek nu


Reserveer een tafel

IJssel Restaurant is prachtig gelegen aan de oever van de rivier de IJssel. Onze chef-kok verwent u graag met prachtige gerechten. Laat u verrassen met een heerlijke lunch of diner. 

Wij raden u aan om een tafel te reserveren in IJssel Restaurant. Uiteraard kunnen we altijd rekening houden met uw dieetwensen en allergiën. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op: wij gaan renoveren! Daarom zijn het restaurant en de serre vanaf 1 januari gesloten voor lunch en diner. Wij verwelkomen u graag op 17 januari in ons gerenoveerde restaurant.

 

Menu

Dinerkaart

Lunchkaart

Drankenkaart

Wijnkaart

 

Reserveringsformulier

De velden met * zijn verplicht

Menu Bel Mail Route Boek nu