• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Vandaag Morgen Weekend

Ontdek de historische Hanzestad Deventer

Deventer, de historische Hanzestad, is zeker een bezoek waard. Geniet van de IJssel: door velen omschreven als de mooiste rivier van Nederland. Of bezoek één van de bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Deventer heeft de laatste jaren veel gedaan om de historische binnenstad te herstellen en behouden. Het oude stratenpatroon is nagenoeg nog geheel intact en honderden monumenten zijn gerestaureerd. Deventer noemt zich ook 'gastvrij', u zult merken dat u hier welkom bent.


Deventer Schouwburg

Deventer Schouwburg

Dé schouwburg van Deventer. Hier worden wekelijks diverse producties opgevoerd, waaronder musicals, toneelstukken, cabaret en dans. Voor een bijzondere avond uit bent u bij Deventer Schouwburg aan het juiste adres. De schouwburg heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie

Deventer Fooddock

Fooddock

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. U vindt hier allerlei foodstands die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Noodles, tapas, sushi, burgers en nog veel meer. Bij Fooddock kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Daarnaast vinden er geregeld foodgerelateerde events plaats, geschikt voor het hele gezin.

Meer informatie


De Scheg

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Sport- en Belevingscentrum De Scheg bevat onder meer een subtropisch zwembad, een schaatsbaan en enkele sportzalen. Met onder meer 2 glijbanen en een wildwaterbaan van 80 meter is het subtropisch zwembad een geweldig uitstapje voor de gehele familie.

Meer informatie

Museum De Waag Deventer

Museum De Waag

Museum De Waag is een icoon in de stad en gevestigd in één van de oudste waaggebouwen van Nederland. Museum De Waag beschikt over tentoonstellingen met de stedelijke collectie als uitgangspunt en een wisselende opstelling. Jaarlijks vinden er verschillende exposities plaats in het museum.

Meer informatie


Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer is de ultieme speelgoedbeleving voor jong en oud. Met 13.000 objecten heeft dit museum de grootste openbare speelgoedcollectie van heel Nederland. Een verrassend en bijzonder cadeau is snel gevonden in de speelgoedwinkel naast het museum.

Meer informatie

Shoppen in Deventer

Shoppen in Deventer

Gezellig shoppen voor een nieuwe garderobe? Een dagje winkelen in Deventer betekent een dag gevarieerd winkelen met vele winkelstraatjes en boetiekjes. Veelzijdig, interessant en divers zijn kreten die het winkelaanbod in Deventer het best omschrijven.

Meer informatie
Menu Bel Mail Route Boek nu