• Direct Boeken
 • Sandton IJsselhotel
 • Vandaag Morgen Weekend

Culinaire Herfst in het IJsselhotel

Bladeren kleuren goudgeel in de parken en straten en de avonden vallen steeds vroeger. De herfst komt eraan. Een perfecte reden om er op uit te gaan met uw geliefde of gezin. Sandton Ijsselhotel is een plek waar de herfst wordt gevierd, genietend van een goed gesprek en een mooi glas wijn uit onze wijnselectie. Of waar u zich in ons hernieuwde IJssel Restaurant laat verrassen door unieke smaakcombinaties, bereid met lokale producten, ieder bord opgemaakt als een stukje kunst.

Verken Deventer en de IJssel

In de herfst is Deventer een van de prachtigste plekken om te zijn. Wandel door de knusse straatjes van het historische centrum en ontdek de rijkheid aan historische gebouwen zoals de Lebuïnustoren, de stadsmuur en de Waag. Vanuit het IJsselhotel is het heerlijk wandelen en fietsen in het Overijsselse natuurschoon met zijn uitgestrekte bosgebieden en weidse uiterwaarden.


Culinair Herfst Arrangement

 • 1 x 5-gangenmenu van de chef inclusief aperitief
 • 1x Uitgeserveerd ontbijt
 • 1 x Retourkaartjes met het pontje
 • Gratis parkeren
 • Deventerstadskaart incl attentie bij de Deventerkoekwinkel

Geniet op de dag van aankomst in het IJsselhotel van een culinair 5-gangenmenu in het IJssel Restaurant dat zich in hetzelfde pand bevindt. U zult versteld staan van de heerlijke creaties, bereid met lokale producten, die chef Joris Gerrits en zijn team voor u bereiden.

Wordt wakker na een mooie herfstavond in een hemels bed met zacht beddengoed en geniet van een vers gemaakt ontbijt met uitzicht op de oever van de rivier de IJssel. Met de stadskaart kunt u de historische stad Deventer ontdekken of aanschouw de kleurrijke aanblik van de herfst in de prachtige omgeving.

U kunt dit arrangement voor 1 of 2 nachten boeken. Wilt u langer verblijven en gebruik maken van dit arrangement, neem dan contact met ons op. 

Reserveer uw kamer


Veelzijdige stad met rijke historie

Ontdek de charme en de knusheid van het historische centrum: wandel langs de 13de eeuwse stadsmuur, bewonder de Lebuiniskerk met zijn imposante toren, vind het oudste stenen woonhuis van Nederland en bemachtig de Deventerkoek in een van de vele delicatessezaken.

Maak prachtige tochten door de omgeving

Fiets of wandel door de prachtige omgeving rondom het hotel. Zeker langs de oever van de rivier kunt u prachtige tochten maken. In het Sandton IJsselhotel kunt u fietsen huren. Wij helpen u graag verder.


Veiligheidsmaatregelen en annuleringsbeleid Sandton Hotels

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om momenteel reisplannen te maken. Sandton Hotels is volledig voorbereid om u veilig te laten verblijven. 

Volgens de richtlijnen van de Gemeente Deventer bent u als hotelgast van harte welkom om te dineren in het restaurant dat zich in hetzelfde pand als het hotel bevindt. Ook het ontbijt mogen wij aan u serveren. 

Wij hebben verschillende maatregelen genomen:

 • U kunt uw boeking tot en met 31 december 2020 kosteloos gewijzigen of geannuleerd.
 • Eventuele wijzigingen in bestaande boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele tariefverschillen.
 • We houden een veilige afstand van 1,5 meter.
 • Het hotel wordt veelvuldig en grondig schoongemaakt.

Meer informatie over ons hygiëne- en annuleringsbeleid leest u hier.


Menu Bel Mail Route Boek nu