Uw droombruiloft beleeft u in het luxe designhotel Sandton IJsselhotel

Van het aantrekken van uw bruidskleding tot de huwelijksnacht in de bruidssuite. Bij Sandton IJsselhotel beleeft u de dag van uw leven op één locatie. Het team van het Sandton IJsselhotel verstaat de kunst om al uw wensen te vertalen naar een voorstel op maat.

Waarom kiezen voor Sandton IJsselhotel? 

  • Sandton IJsselhotel is een officiële trouwlocatie met een prachtig uitzicht op de IJssel en de historische stad Deventer
  • Huwelijksvoltrekking in een sfeervolle setting, aan het water, in de serre, op het terras of in de klassieke Worpzalen
  • Een sfeervolle receptie, swingend feest of chique galabal in een van de elegante zalen
  • Diner- en dieetwensen op maat: van een culinair 3-gangen menu tot een barbecue en walking dinner
  • Een huwelijksnacht in de bruidssuite, een heerlijke plek om samen na te genieten van de dag van uw leven
  • 29 luxueuze suites en hotelkamers als onderkomen voor uw gasten
  • Capaciteit tot 200 huwelijksgasten
  • Mogelijkheid tot het huren van het gehele IJsselhotel inclusief alle suites en kamers
  • Uitgebreide ervaring met het organiseren van droombruiloften


Het monumentale pand met haar schitterende ligging, het grote terras, de prachtige serre, het sfeervolle restaurant en de mooie hotelkamers maken van het Sandton IJsselhotel dé trouwlocatie bij uitstek!

Contactformulier

Maak gebruik van het formulier en u ontvangt binnen 2 werkdagen de door u gewenste informatie.

De velden met * zijn verplicht

Doe inspiratie op met onze trouwbrochure

In de aanloop naar uw bruiloft kan er veel op u afkomen. Bent u benieuwd naar hoe wij uw bruiloft vorm kunnen geven? Wij lichten graag een tipje van de sluier op met onze trouwbrochure. Laat u inspireren door de mogelijkheden en droom alvast weg naar de dag van uw leven. Maar natuurlijk is elke bruiloft uniek dus heeft u andere wensen of ideeën? Neem ook dan contact met ons op via het contactformulier. Samen maken wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag!

Bekijk nu onze trouwbrochure

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route

Hoe u uw bruiloft ook invulling geeft, de locatie vormt hét grote decor van de bruiloft. Bij het kiezen van een locatie gaat u dan ook niet over één nacht ijs. Daarom doet Sandton IJsselhotel regelmatig mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. In 2019 vindt deze route weer plaats op zaterdag 26 januari, zondag 14 april, zondag 30 juni, zondag 22 september en zondag 24 november. Op deze dagen kunt u locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken, uw wensen kenbaar maken en volop inspiratie opdoen! Benieuwd of IJsselhotel weer meedoet? Bekijk dan de website.

 


Culinair genieten

Bij een sprookjeshuwelijk hoort natuurlijk ook een passende culinaire invulling van uw dag. Het Sandton IJsselhotel beschikt over een moderne brasserie die gelegen is in het historische gedeelte van het hotel, waar lokale specialiteiten en ingrediënten in een modern jasje zijn gegoten. Onze chefkok Bob van Raan stelt in overleg met u een feestelijk menu samen. 

Van een gezellige barbecue tot een informeel walking diner en stijlvol drie- of viergangendiner, alles is mogelijk! Ook met eventuele dieetwensen van u of uw gasten wordt uiteraard rekening gehouden. 

De voeten van de vloer!

Het aansnijden van de bruidstaart vormt hét startschot voor het uitbrengen van een toost op jullie huwelijk! Gaat u tijdens de receptie voor een goed glas champagne of een heerlijk glas cava?

De feestavond geeft u net dat beetje extra met een oesterbar, champagnetoren of cocktailbar. Dit kunt u aanvullen met één of meerdere hapjesbuffetten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Een feest is niet compleet zonder fantastische muziek! Regelt u graag zelf een DJ, orkest of band? Dat is geen enkel probleem.


Een overnachting om bij weg te dromen

Na het feest is het tijd om samen na te genieten van de meest bijzondere dag van uw leven. U brengt uw huwelijksnacht door in de bruidssuite van ons hotel. Ook aan uw gasten is gedacht, zij hebben de mogelijkheid om te overnachten in een van de 29 kamers en suites die Sandton IJsselhotel rijk is.

Na een magische overnachting laten wij u graag nagenieten van de mooiste dag van uw leven. Een luxe champagneontbijt in de serre met een magnifiek uitzicht over de IJssel of een intiem en uitgebreid ontbijt in uw suite, de keus is geheel aan u!

De ultieme wedding checklist

Stressvrij uw huwelijk plannen kan nog een hele opgave zijn. Er komt veel op u af en er moet van alles worden geregeld voor de grote dag. Hoe behoudt u het overzicht zodat u vooral kunt genieten? Want stiekem zijn de voorbereidingen naar de trouwdag toe bijna net zo leuk als de dag zelf.

Van het regelen van een ambtenaar tot het uitzoeken van trouwkaarten en bespreken van het draaiboek. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet met deze ultieme wedding checklist! Kunt u die ook weer van uw lijstje afvinken.

Bekijk nu onze wedding checklist

Menu Bel Mail Route Book now