• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Vandaag Morgen Weekend
  • Overnachten in Deventer? Wij heten u van harte welkom in Sandton IJsselhotel

  • Fantastisch uitzicht op Hanzestad Deventer

  • Dineren in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op de IJssel

  • Vergaderen op een toplocatie

Faciliteiten

Bij het IJsselhotel maken we het u graag zo aangenaam mogelijk. Of u kiest voor een actief of rustig verblijf, in het IJsselhotel zijn voldoende faciliteiten.


Restaurant

In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner en Afternoon Tea. Geniet na een drukke dag van lokale specialiteiten, in een modern jasje gegoten door chef-kok Bob van Raan. 

Terras

Het Deventer IJsselhotel beschikt over een mooi en zonovergoten terras en serre, direct gelegen aan de IJssel, met een fantastisch uitzicht op de stad Deventer.

Let op: ons terras is tot 1 juni buiten gebruik. 


Sauna

Als u tijdens uw verblijft graag volledig wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van onze twee privé saunas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een heerlijk wellness-arrangement.

Let op: onze sauna is momenteel buiten gebruik. 

Fitness

Het IJsselhotel beschikt over een prachtige fitnessruimte. De fitnessruimte bestaat uit verschillende moderne fitnessapparaten voor een stevige workout.


Parkeren

Als gast van ons hotel kunt u uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats direct naast het hotel, afhankelijk van het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Op het Worpplantsoen, op 100 meter van het hotel, kunt u eveneens gratis parkeren.

Met het pontje naar Deventer

Het IJsselhotel is direct gelegen aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Hanzestad Deventer. Via het pontje bereikt u binnen enkele minuten het centrum van de historische Hanzestad.


Menu Bel Mail Route Boek nu