Hotelarrangementen in Deventer

De historische stad Deventer is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en zijn omgeving aan de rivier de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkelstraatjes en boetiekjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ontdek deze prachtige stad met haar charmes.


Culinair aan de IJssel

 

Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. U wordt door onze chef getrakteerd op een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of het terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.

 

Lees meer


Wellness

Kom aan de IJssel volledig tot rust met ons wellness arrangement. Bij aankomst op uw kamer ligt er een welkomstkado op u te wachten. Daarnaast heeft u de keuze uit een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling, voor de ultieme beleving van uw verblijf.

Lees meer

Afternoon Tea

Geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijke afternoon tea in Deventer, met uitzicht op de IJssel. Beleef een totaal ontspannen middag met een tafel vol met thee, hartige en zoete lekkernijen. Maak uw Afternoon Tea helemaal af door het toevoegen van een glas cava of champagne.

Lees meerMenu Bel Mail Route Book now