Arrangementen Sandton IJsselhotel Deventer

De historische stad Deventer is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en zijn omgeving aan de rivier de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkelstraatjes en boetiekjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ontdek deze prachtige stad met haar charmes.


20% Korting - Culinair Herfst Arrangement

Verblijf een of twee nachten in ons luxe designhotel en geniet van het samengestelde culinaire herfstpakket. Laat de chef-kok u verrassen met een heerlijk 5-gangen diner dat u kunt nuttigen in onze serre of op het terras met een adembenemend uitzicht over de rivier de IJssel en de historische stad Deventer. 

Geldig van 12/10/2019 – 03/11/2019.

Lees meer


Kerstmis in Deventer

Ga er deze kerst tussenuit en laat u verwennen door ons luxe kerstarrangement. Neem het pontje vanaf Sandton IJsselhotel Deventer en ontdek de gezellige winkelstraatjes en boetiekjes van de historische Hanzestad Deventer.

Bekijk arrangement

Klik hier voor meer informatie
https://www.sandton.eu/sandton-chateau-de-raay/nl/oud-en-nieuw-2019

Oud & Nieuw in Deventer

Oud & Nieuw brengt u op een ontspannen manier door in het Sandton IJsselhotel in Deventer. Wij bieden u een special Oud&Nieuw arrangement waarmee u het nieuwe jaar goed inluidt. 

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Wellness arrangement

Kom aan de IJssel volledig tot rust met ons wellness arrangement. Bij aankomst op uw kamer ligt er een welkomstkado op u te wachten. Daarnaast heeft u de keuze uit een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling, voor de ultieme beleving van uw verblijf.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Afternoon Tea

Geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijke afternoon tea in Deventer, met uitzicht op de IJssel. Beleef een totaal ontspannen middag met een tafel vol met thee, hartige en zoete lekkernijen. Maak uw Afternoon Tea helemaal af door het toevoegen van een glas cava of champagne.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Sloeparrangement

Heerlijk met een boot over de rivier de IJssel. Geniet van de natuur terwijl de schipper u over de rivier leidt en langs Deventer, de oude Hanzestad Deventer. Het sloeparrangement maakt het mogelijk! Aan boord serveren wij verschillende hapjes zoals brood met boter op tapenade, charcutterie, zalm, olijfjes en nootjes en een heerlijk drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen!

Neem contact op


Menu Bel Mail Route Boek nu