• Overnachten in Deventer? Wij heten u van harte welkom in Sandton IJsselhotel

  • Fantastisch uitzicht op Hanzestad Deventer

  • Dineren in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op de IJssel

  • Vergaderen op een toplocatie

Faciliteiten

Sandton IJsselhotel beschikt over diverse faciliteiten. Geniet van een lunch, Afternoon Tea of diner en drankjes in ons uitstekende restaurant in onze bar, lounge of – bij mooi weer – op ons prachtige terras met uitkijk over de IJssel. Voor uw gezondheid en ontspanning kunt u terecht in onze fitness ruimte of sauna (à €10). Naast ons hotel bevindt zich een parkeerplaats én een aanlegsteiger. Door het hele hotel heen heeft u gratis WiFi gebruik.


Restaurant

In ons sfeervolle restaurant laat Bob van Raan en zijn team u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten in een modern jasje gegoten. Zoekt u een gelegenheid voor een memorabele lunch, diner of Afternoon Tea, dan is ons restaurant perfect voor u!

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een reservering. Of bekijk onze kaarten hier.

Klik hier voor meer informatie

Een magnifiek uitzicht

Geniet van het magnifieke uitzicht op Deventer vanaf het ‘mooiste terras van Deventer’, direct aan de IJssel. Ideaal voor een drankje of Afternoon Tea in de zon.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een reservering. 

Klik hier voor meer informatie

Sauna (tijdelijk gesloten)

Onze sauna is tijdelijk buiten gebruik. Zodra de sauna weer in gebruik kan worden genomen, laten wij u dat direct weten op deze pagina.
Onze excuses voor het ongemak.

Voor de nodige ontspanning kunt u terecht in één van onze twee privésauna's. Elke sauna is uitgerust met een cabine voor vier personen en een zitje. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de handdoeken en de douches in de ruimte. 

Eveneens heeft u water en vers fruit tot uw beschikking. Kosten van de sauna bedragen € 10 per sauna. 

Fitness (tijdelijk gesloten)

Onze fitness is tijdelijk buiten gebruik. Zodra de fitness weer in gebruik kan worden genomen, laten wij u dat direct weten op deze pagina.
Onze excuses voor het ongemak.

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van onze fitnessruimte. De fitnessruimte is uitgerust een cross-trainer, loopband, boksmaterialen, dumbells, krachttoestellen en meer. 

Extra begeleiding nodig tijdens het sporten? Onze personal trainer Sadi helpt u graag! De kosten hiervan bedragen € 55 per uur. U kunt eventueel ook met meerdere personen aan deze sessie deelnemen, de kosten blijven dan gelijk. Menu Bel Mail Route Book now