• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Vandaag Morgen Weekend

Arrangementen bij Sandton IJsselhotel Deventer

De historische stad Deventer is een van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan de moeite waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om zijn gezellige historische binnenstad met zijn vele winkelstraten en boetiekjes, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Ontdek deze prachtige stad met haar charme.


Herfstarrangement

Bladeren kleuren goudgeel in de parken en straten en de avonden vallen steeds vroeger. De herfst komt eraan. Een perfecte reden om er op uit te gaan met uw geliefde of gezin. Geniet op de dag van aankomst in het IJsselhotel van een culinair 5-gangenmenu in het IJssel Restaurant dat zich in hetzelfde pand bevindt. Na een mooie herfstavond wordt u wakker in een hemels bed met zacht beddengoed en geniet u van een vers gemaakt ontbijt met uitzicht op de oever van de rivier de IJssel.

 Lees meer

 


Vier Kerst in het IJsselhotel

De Kerst is de meest magische periode van het jaar. Maak het dit jaar extra bijzonder met ons Kerstarrangement en vier Kerst in het IJsselhotel in aan de IJssel rivier in Deventer. Laat je verwennen met culinaire gerechten met een 6-gangen diner in ons IJssel Restaurant en breng de ochtend door met een feestelijk kerstontbijt. Trek je terug in onze warme comfortabele kamers of steek met het pontje de rivier over voor het winterse en rijkversierde Deventer.

 Lees meer

 

Oud & Nieuw in Deventer

Maak Oud & Nieuw onvergetelijk dit jaar met een heerlijk verblijf in het IJsselhotel in Deventer. Word bij aankomst al gelijk verwend met een welkomstcadeau op de kamer en geniet van 16.00 tot 17.30 op ons heerlijke winterterras van een aperitief en live muziek. Om het jaar 2021 te vieren, proeft u vanaf 18.00 een 21-gangendiner in ons IJssel Restaurant. Volledig geïnspireerd op Dutch Cuisine en inclusief passende wijnen. Vanaf ons terras heeft u prachtig uitzicht op de stad Deventer en er is dan ook geen betere plek om te zien hoe de stad wordt verlicht door al het vuurwerk. Uiteraard met een goed glas champagne. Ontwaak op 1 januari met een uitgeserveerd nieuwjaarsontbijt met bubbel en maak gebruik van onze late check-out tot 13.00.

 

Lees meer


Sloeparrangement

Heerlijk met een boot op de IJssel. Geniet van de natuur terwijl de schipper u over de rivier en langs Deventer, de oude Hanzestad, leidt. Het sloeparrangement maakt het mogelijk! Aan boord serveren wij diverse snacks zoals sandwiches op tapenade, worstjes, zalm, olijven en noten, maar ook een heerlijk drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen!

Neem contact op

Klik hier voor meer informatie

Afternoon Tea

Geniet van een afternoon tea met familie of vrienden in Deventer met uitzicht op de IJssel. Beleef een volledig ontspannen middag met een tafel vol thee, hartige en zoete lekkernijen. Sluit uw afternoon tea af met een glas cava of champagne.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Menu Bel Mail Route Boek nu