Arrangementen bij Sandton IJsselhotel Deventer

De historische stad Deventer is een van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan de moeite waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om zijn gezellige historische binnenstad met zijn vele winkelstraten en boetiekjes, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Ontdek deze prachtige stad met haar charme.


Culinaire Zomer

Ontspan deze zomer in het IJsselhotel. Graag serveren wij u een voortreffelijk culinair meergangendiner in IJssel Restaurant gecombineerd met een overnachting in het hotel. Drink iets op ons zonnige terras en geniet van het prachtige uitzicht over de historische stad Deventer. Verken de stad deze zomer met een stadskaart. Wij heten u van harte welkom in het IJsselhotel in Deventer.

 Lees meer

 

Herfstarrangement

Bladeren kleuren goudgeel in de parken en straten en de avonden vallen steeds vroeger. De herfst komt eraan. Een perfecte reden om er op uit te gaan met uw geliefde of gezin. Geniet op de dag van aankomst in het IJsselhotel van een culinair 5-gangenmenu in het IJssel Restaurant dat zich in hetzelfde pand bevindt. Na een mooie herfstavond wordt u wakker in een hemels bed met zacht beddengoed en geniet u van een vers gemaakt ontbijt met uitzicht op de oever van de rivier de IJssel. 

 Lees meer


Vier Kerst in het IJsselhotel

De Kerst is de meest magische periode van het jaar. Maak het dit jaar extra bijzonder met ons Kerstarrangement en vier Kerst in het IJsselhotel. Laat je verwennen met culinaire gerechten met een 6-gangen diner en breng de ochtend door met een feestelijk kerstontbijt. Trek je terug in onze warme comfortabele kamers of steek met het pontje de rivier over voor het winterse en rijkversierde Deventer.

 Lees meer

 

Klik hier voor meer informatie

Oud & Nieuw in Deventer

Vier Oud & Nieuw in stijl dit jaar met een verblijf in het Sandton IJsselhotel. Wij maken er een fantastisch feest van met een DJ van gecombineerd met een ontspannen verblijf in het hotel. Geniet van een 8-gangendiner in IJssel Restaurant, onbeperkt cocktails en bubbels tussen 23:00 en 02:30, het prachtige uitzicht over de stad Deventer dat wordt verlicht door vuurwerk. Op 1 januari is het prettig wakker worden met een uitgeserveerd nieuwjaarsontbijt.
 

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Sloeparrangement

Heerlijk met een boot op de IJssel. Geniet van de natuur terwijl de schipper u over de rivier en langs Deventer, de oude Hanzestad, leidt. Het sloeparrangement maakt het mogelijk! Aan boord serveren wij diverse snacks zoals sandwiches op tapenade, worstjes, zalm, olijven en noten, maar ook een heerlijk drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen!

Neem contact op

Klik hier voor meer informatie

Afternoon Tea

Geniet van een afternoon tea met familie of vrienden in Deventer met uitzicht op de IJssel. Beleef een volledig ontspannen middag met een tafel vol thee, hartige en zoete lekkernijen. Sluit uw afternoon tea af met een glas cava of champagne.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Menu Bel Mail Route Boek nu