Hotelarrangementen in Deventer

De historische stad Deventer is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en zijn omgeving aan de rivier de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkelstraatjes en boetiekjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ontdek deze prachtige stad met haar charmes.


Sloeparrangement

Geniet van groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van onze oude Hanzestad Deventer met het sloeparrangement!, inclusief kapitein. Op de sloep serveren wij diverse soorten eten zoals: brood met boter en tapenade charcutterie, zalm olijfjes en nootjes. Neem contact op voor meer informatie!

Boek nu

 

 

 

3 Gangen voor de prijs van 2

Kom tijdens de Summer Sale van het IJsselhotel genieten in ons luxe designhotel in Deventer. Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu met uitzicht op de rivier de IJssel. Tijdens de Summer Sale is het 3-gangenmenu voor de prijs van 2-gangen. De arrangement is de hele zomer beschikbaar!

Boek nu


Wellness

Kom aan de IJssel volledig tot rust met ons wellness arrangement. Bij aankomst op uw kamer ligt er een welkomstkado op u te wachten. Daarnaast heeft u de keuze uit een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling, voor de ultieme beleving van uw verblijf.

Lees meer

Afternoon Tea

Geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijke afternoon tea in Deventer, met uitzicht op de IJssel. Beleef een totaal ontspannen middag met een tafel vol met thee, hartige en zoete lekkernijen. Maak uw Afternoon Tea helemaal af door het toevoegen van een glas cava of champagne.

Lees meer


Culinair aan de IJssel

Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. U wordt door onze chef getrakteerd op een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of het terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.

Lees meer

Oud & Nieuw voor 1 nacht

Ga knallend het jaar 2020 in bij ons luxe designhotel het IJsselhotel. Ervaar een jaarwisseling als nooit tevoren waarbij het van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van heerlijke bubbels, live muziek en al de festiviteiten om u heen.

Boek nuMenu Bel Mail Route Book now