Arrangementen Sandton IJsselhotel Deventer

De historische stad Deventer is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en zijn omgeving aan de rivier de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkelstraatjes en boetiekjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ontdek deze prachtige stad met haar charmes.


Spring Sale

Ontdek de Hanzestad Deventer in het Sandton IJsselhotel en geniet volop van het voorjaar. Geniet van de speciaal samengestelde culinaire arrangementen en ontdek de heerlijke geïnspireerde 'Dutch cuisine' van restaurant IJssel.

Boek nu ons culinaire pakket en geniet van 20% korting.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

High Tea Arrangement

Geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijke afternoon tea in Deventer, met uitzicht op de IJssel. Beleef een totaal ontspannen middag met een tafel vol met thee, hartige en zoete lekkernijen. Maak uw Afternoon Tea helemaal af door het toevoegen van een glas cava of champagne.

Lees meer

 

 

Klik hier voor meer informatie
Neem contact op met het hotel

Sloeparrangement

Heerlijk met een boot over de rivier de IJssel. Geniet van de natuur terwijl de schipper u over de rivier leidt en langs Deventer, de oude Hanzestad Deventer. Het sloeparrangement maakt het mogelijk! Aan boord serveren wij verschillende hapjes zoals brood met boter of tapenade, charcutterie, zalm, olijfjes en nootjes en een heerlijk drankje. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen!

Neem contact op

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu