• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Vandaag Morgen Weekend
  • Sandton IJsselhotel

  • Sandton IJsselhotel

  • Sandton IJsselhotel

  • Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in onze kamers, zalen en in het bijzonder vanaf ons topterras. Of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer.

Helaas hebben wij besloten om ons hotel tot en met 9 februari 2021 te sluiten.

     

 


'Prima hotel op een prachtige locatie met vriendelijk personeel. Er is altijd een personeelslid in de buurt als je vragen hebt. Bij aankomst en vertrek uit het hotel, word je uitstekend te woord gestaan. Kortom het hotel als geheel is een verademing' - Mr. Daniel, Tripadvisor 

IJsselhotel Deventer Herfst

Arrangementen

Combineer een overnachting met een luxe arrangement. Culinaire gerechten, high tea of een wellness arrangement. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons hotel.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie
Kamers IJsselhotel Deventer

Kamers

Onze hotelkamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en hebben een warm design dat u meteen zal laten thuisvoelen. De kamers hebben allen een prachtig uitzicht, ofwel op Park De Worp of Deventer.

Kies uw kamer

Klik hier voor meer informatie

Eten & Drinken

Chef Joris Gerrits en zijn team verwennen u in het Sandton IJsselhotel. Deze overheerlijke gerechten worden in een modern jasje gestoken. Geniet van heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht op de IJssel.

Ontdek de mogelijkheden

Impressie

Bekijk de sfeerimpressie van Sandton IJsselhotel. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, het restaurant, de locatie of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto's

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu