Ontdek de Veluwe

Sandton Hotel De Roskam is gelegen aan de voet van de Posbank, in het hart van de Veluwe. De ideale locatie voor verschillende buitenactiviteiten of een bezoek aan de hoofdstad van Gelderland, Arnhem. Kom volledig tot rust en ontdek de prachtige omgeving met een overnachting bij Sandton Hotel De Roskam.


Fietsen en wandelen

Met Nationaal Park de Veluwezoom in de achtertuin is de ligging van Sandton Hotel De Roskam subliem te noemen. Neem de fiets of trek uw wandelschoenen aan en ontdek de prachtige natuur. Misschien laat de natuur zich zelfs van haar mooiste kant zien en komt u tijdens uw route oog in oog te staan met edelherten of wilde zwijnen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Burgers' Zoo

Geniet hier van de grootste Oost-Afrikaanse vlakte van Nederland en laat u verrassen door indrukwekkende giraffen, zebra's en jachtluipaarden. Daarnaast zorgen een Ocean met het grootste levende koraalrif van Europa en een echte woestijn dat u bij Burgers' Zoo werkelijk nooit uitgekeken raakt.

Meer informatie


Nederlands Openluchtmuseum

Ga terug naar vervlogen tijden en breng een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum. U vindt hier authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen van twee eeuwen geleden tot heel recent. Ga aan het werk of speel op het mooie Zaanse plein. De historische tram brengt u overal waar u wil gaan.

Meer informatie

Kasteel Rosendael

Dit kasteel dat in 1314 voor het eerst werd genoemd is omringd door een schitterend park. Het authentieke kasteel geeft een mooi beeld van het leven in een landhuis van eeuwen geleden. Breng een bezoek aan het kasteel en maak kennis met een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein.

Meer informatie


Musis & Stadstheater Arnhem

Geniet van verschillende vormen van entertainment bij Musis & Stadstheater Arnhem. Cabaret, musicals en concerten, alles komt aan bod. Tevens is Musis & Stadstheater Arnhem de thuisbasis voor het Gelders Orkest. Het gebouw stamt uit 1847 en heeft vanwege de prachtige uitstraling al verschillende architectuurprijzen gewonnen.

Meer informatie

Shoppen in Arnhem

Arnhem is met recht een echte winkelstad te noemen. De stad beschikt over een gevarieerd winkelaanbod en staat in de top drie populairste winkelgebieden. Naast de grote modeketens beschikt Arnhem over vele unieke en bijzondere winkeltjes en is het heerlijk bijkomen in een van de vele en vooral gezellige restaurants.

Meer informatie


Boerengolf

Ga samen het weiland in, tussen de koeien en schapen, voor een gezellige activiteit in het boerenland. Boerengolf is de perfecte activiteit voor een ontspannen dagje uit. Het spel wordt in de weilanden gespeeld met natuurlijke hindernissen, zoals sloten en grazende koeien. Breng een bezoek aan Boerderij de Munnikenhof en maak kennis met dit oerhollandse spel.

Meer informatieMenu Bel Mail Route Boek nu