Restaurant Grand Bistro 1688

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de authentieke hoeve naast het hotel. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd: bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door Chefkok Mathijs van Milt en zijn team, waarbij veel en verrassend gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Geniet hier of op het terras van een een heerlijk diner samen, een zakenlunch of onze bekende high tea.


Lunch

Geniet bij Restaurant Grand Bistro 1688 van een heerlijke lunch. Van lichte salade tot belegde broodjes en tosti’s tot soep van de dag en warme specials voor de meer stevige trek. De uitgebreide lunchkaart biedt het allemaal.

Bekijk onze kaart

Diner

Sluit uw drukke dag af met een diner in Restaurant Grand Bistro 1688. De wekelijks wisselende menukaart biedt voor ieder wat wils, met frietjes en pasta bolognese is zelfs aan de kinderen gedacht. Kom en geniet van (h)eerlijke bistrogerechten.

Bekijk onze kaart

Bekijk onze speciale feestdagen menu's 


Dranken en bier

Kies uw plekje in het restaurant, op het terras of in de lounge en geniet van die goede kop koffie, een feestelijk glas bubbels of dat mooie glas wijn. Gewoon omdat het kan. We beschikken over een uitgebreide dranken- en wijnkaart.

Bekijk onze drankenkaart

Bekijk onze bierkaart

 

High Tea

Kom en geniet van een ontspannende high tea. Laat u verrassen door huisgemaakte soep van chef-kok Mathijs van Milt en geniet van diverse zoete en hartige versnaperingen. Een scala aan theesoorten maakt uw high tea compleet.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Reserveer een tafel

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Een warme sfeer gecombineerd met een uitstekende kaart is wat wij u garanderen.

Openingstijden:

Elke dag: lunch van 12.00 tot 16.00 uur en diner van 17.30 tot 21.00 uur.

Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen, neem hiervoor contact met ons op.

De velden met * zijn verplicht


Menu Bel Mail Route Boek nu