Welke route neemt u vandaag?

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en kent een enorme variatie aan natuur en landschappen. Of u nu de voorkeur geeft aan dennenbos, heide, heuvels, stuifzand of eikenbos; De Veluwe biedt het allemaal.

Sandton Hotel De Roskam treft u aan de voet van de Posbank onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Dit park ten oosten van Arnhem is maar liefst 5000 hectare groot. Nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Bij mooi weer kun je vanaf de Posbank tot in Duitsland kijken.

De ligging van het hotel is dan ook subliem te noemen. U wandelt of fietst zo vanuit het hotel rechtstreeks de ongerepte natuur in.

En, al gekozen? Neemt u de fiets of trekt u liever de wandelschoenen aan?

 

 

Fiets- en wandelarrangementen

  • 1 x of 2 x Overnachting
  • 1 x of 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen menu du Chef (op de dag van aankomst)
  • Lunchpakket voor tweede dag
  • Fiets- en wandelroutes
  • Welkomstdrankje
  • Gratis toegang tot zwembad en fitness
  • Gratis parkeren

Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland, aan de voet van de Posbank, staat Sandton Hotel De Roskam; één van de meest complete en sfeervolle hotels van de Veluwe. Voor u de ideale startlocatie om de regio per fiets te ontdekken. De Posbank en de omliggende regio is het décor geweest tijdens de derde etappe van de Giro d'italia in 2016.


Fietsen

Uiteraard is het mogelijk uw eigen fietsen mee te nemen. We bieden u een overdekte en afgesloten fietsstalling aan. Tevens is het mogelijk uw eigen elektrische fiets bij ons op te laden.

Wanneer u fietsen bij het hotel wilt huren dan is dit mogelijk tegen betaling van van €17,50 per fiets per dag. Deze fietsen hebben 7 versnellingen.

Mocht u liever gebruik maken van een e-bike of mountainbike, dan verwijzen wij u door naar fietsverhuurbedrijf Veluwe Actief: www.veluweactief.nl

Onze medewerkers geven u bij aankomst graag de fietsknooppuntenkaart zodat u bijvoorbeeld onder het genot van een drankje in de bar uw eigen fietsroute samen kunt stellen.

Liever een route die al voor u uitgestippeld is, dan bieden de routes van www.route.nl voor elk wat wils.

Wandelen

Ook voor wandelaars zijn de mogelijkheden legio. We hebben diverse wandelroutes beschikbaar die gelopen kunnen worden in de directe omgeving van het hotel. Deze wandelroutes zijn tussen 24,5 km en 55 km lang.

Rheden is bijzonder door haar unieke ligging tussen het Nationaal Park Veluwezoom en de IJssel. Mogelijk komt u oog in oog te staan met herten, zwijnen of IJslandse paarden, u bent gewaarschuwd.

Indien u liever zelf u wandelroute uitkiest, via www.routesopdeveluwe.nl kunt u zelf u Veluwse wandelroutes bepalen.Menu Bel Mail Route Boek nu