Welke route neemt u vandaag?

Sandton Hotel De Roskam treft u aan de voet van de Posbank onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Dit park ten oosten van Arnhem is maar liefst 5000 hectare groot. Nergens anders op de Veluwe vindt u zoveel heuvels en heeft u zo’n mooi uitzicht. Bij mooi weer kunt u vanaf de Posbank tot in Duitsland kijken. De ligging van het hotel is dan ook subliem te noemen. U wandelt of fietst zo vanuit het hotel rechtstreeks de ongerepte natuur in. En, al gekozen? Neemt u de fiets of trekt u liever de wandelschoenen aan?


Fietsen

Stap op de fiets en ontdek de prachtige natuur. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en kent een enorme variatie aan natuur en landschappen. Of u nu de voorkeur geeft aan dennenbos, heide, heuvels, stuifzand of eikenbos; De Veluwe biedt het allemaal.

Fietsroutes

Wandelen

Ontdek de Veluwe aan de hand van diverse wandelroutes, in de directe omgeving van het hotel. Deze wandelroutes zijn tussen 24,5 km en 55 km lang en bieden u de mogelijkheid te genieten van de prachtige natuur. Tevens kunt u op zondag vanuit het hotel kosteloos genieten van een wandeling onder begeleiding van een natuurgids.

Wandelroutes


Fietsverhuur Rheden

Fietsverhuur

We bieden u een overdekte en afgesloten fietsenstalling aan. Tevens is het mogelijk uw elektrische fiets bij ons op te laden. Wanneer u fietsen bij het hotel wilt huren dan is dit mogelijk tegen betaling van €17,50 per fiets per dag. Bij fietsverhuurbedrijf Veluwe Actief  kunt u een e-bike of mountainbike huren.

Fiets- en wandelarrangementen

Arrangementen

Rheden is bijzonder door haar unieke ligging tussen het Nationaal Park Veluwezoom en de IJssel. Beleef de veelzijdige omgeving te voet of per fiets, met prachtige bossen, vennetjes, heidevelden en stuwwallen. Ontdek de omgeving van Rheden in combinatie met een overnachting bij Sandton Hotel De Roskam. 

Fiets- en wandelarrangementen

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu