• Overnachten op de Veluwe doet u bij Sandton Hotel De Roskam

  • Een comfortabel verblijf met de mooiste achtertuin van Nederland

  • Vele mogelijkheden voor een heerlijk weekend weg

  • Een ontspannen weekend weg op de Veluwe

  • Ontspannen vergaderen in het hart van de Veluwe

Faciliteiten

Sandton Hotel De Roskam heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Ons restaurant, Grand Bistro 1688, evenals onze bar, lounge and topterras zijn gemaakt om in alle rust te genieten van een heerlijke lunch, diner of onze beroemde high tea. En als u echt wilt ontspannen of juist een goede work-out, dan moet u zeker van onze wellness en fitness faciliteiten gebruik maken. Bij ons hotel bevindt zich een parkeerplaats, met oplaadpunt voor electrische auto’s. Door het hele hotel heen heeft u gratis WiFi gebruik.


Grand Bistro 1688

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Een warme sfeer gecombineerd met een uitstekende kaart is wat wij u garanderen. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd: bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door Chefkok Mathijs van Milt en zijn team, waarbij veel en verrassend gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Voor een heerlijk diner samen, een zakenlunch of onze bekende high tea. En bij mooi weer kunt u op ons topterras plaatsnemen!

Bekijk hier onze kaart of neem direct contact op voor uw reservering.

Welzijn & Ontspanning

In Sandton Hotel De Roskam treft u Veluwezoom Beauty & Wellness Centre (www.veluwezoom.info) aan. Het wellness team verzorgt voor u verschillende ontspannende massages en voedende schoonheidsbehandelingen, variërend van hot stone massages tot lichaamspakkingen. Badkleding is verplicht. Veluwezoom Wellness & Beauty Centre is dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur. Op maandagen is de wellness gesloten.

Wij hebben ook - dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur - een fitnesszaal en zwembad. Badkleding is verplicht. 

Neemt u gerust contact met ons op - 026 2051425 - voor meer informatie.


Parkeer uw auto

U kunt uw auto parkeren op onze parkeerplaats naast hotel of bij ons restaurant. De laatstgenoemde beschikt over een oplaadpunt voor electrische auto’s. Parkeren is gratis.

Fietsen huren

Het gebied waarin Sandton Hotel De Roskam ligt heeft sommige van de beste fietsroutes die er zijn. We kunnen dit echt aanraden! Fietsen zijn te huur via onze receptie voor € 17,50 per dag. Ook hebben wij voor u fietskaarten.Menu Bel Mail Route Boek nu