Culinair genieten bij Sandton Hotel De Roskam

Geniet bij Sandton Hotel De Roskam van overheerlijke bistrogerechten. Lunch, diner of high tea, alles is mogelijk bij Restaurant Grand Bistro 1688. Geniet van de warme sfeer in de gerestaureerde hoeve of neem met goed weer plaats op ons prachtige terras. Chefkok Matthijs van Milt en zijn team verrassen u graag met heerlijke gerechten.


Restaurant Grand Bistro 1688

Restaurant Grand Bistro 1688 vindt u in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Beleef de warme sfeer en geniet van onze wekelijks wisselende menukaart. Chef-kok Mathijs van Milt en zijn team tillen bistrogerechten naar een hoger niveau en doen alles om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Lees meer


Lounge

Geniet in onze lounge van een goed glas wijn of lees een boek bij de openhaard. Een potje biljart of schaak spelen? Daag uw familie, vrienden of misschien zelfs collega’s uit en maak gebruik van de biljarttafel en schaaktafel.

Private dining

In alle rust genieten van heerlijke bistrogerechten? Maak dan voor uw zakelijke lunch of diner voor uw gezelschap gebruik van één van de private dining ruimten. Onze medewerkers komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.
Mail: reservations.rheden@sandton.eu
Tel.: +31264971277.Menu Bel Mail Route Boek nu