Hotelarrangementen op de Veluwe

Combineer mooie wandeltochten of een culinaire beleving met een overnachting in Hotel De Roskam. Kom tot rust met al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. Boek nu één van onze arrangementen.


Rheden energizing moments

Energizing Moments

Tijdens Energizing Moments staat alles in het teken van een gezonde levensstijl. Begin uw nieuwe jaar goed met een compleet verzorgd ontspannen weekend weg bij Sandton De Roskam. Voor reserveringen en vragen, neem contact op met het hotel. 

Lees meer

Valentijnsdiner

Vier de liefde dit jaar in Restaurant Grand Bistro 1688 en maak kans op een gratis Valentijnsdiner. Kiest u op 14 of 15 februari de ballon uit met een gouden veer erin? Dan zijn de kosten voor ons*! 

*Bij het winnen van een gouden veer krijgt u een 3-gangendiner voor twee personen gratis, exclusief dranken. Vindt u een blauwe veer in uw ballon? Dan krijgt u 20% korting op een 3-gangendiner. Reserveren is verplicht. 

Reserveer een tafel


Ontdek de Veluwe

Sandton Hotel De Roskam bevindt zich aan de rand van de Posbank, onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Vanuit het hotel fietst of wandelt u rechtstreeks de natuur in. Geniet en kom tot rust temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Culinair genieten

Geniet van (h)eerlijke bistrogerechten bij Restaurant Grand Bistro 1688. Het restaurant bevindt zich in de sfeervol gerestaureerde hoeve naast het hotel. Chefkok Matthijs van Milt en zijn team verrassen u met gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

High Tea

De een noemt het Afternoon Tea, de ander Thé Complet. Hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet bij Sandton Hotel De Roskam van talloze lekkernijen, diverse sandwiches, soep van de chef en volop keuze aan theesoorten.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Beauty

Kom volledig tot rust bij Veluwezoom Beauty. Geniet van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen. Het wellness team verwelkomt u graag van dinsdag t/m zondag. Badkleding is verplicht. 

Lees meer

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu