Hotelarrangementen op de Veluwe

Combineer mooie wandeltochten door de natuur, ontspanning in het zwembad of een culinaire beleving met een overnachting in Sandton Hotel De Roskam. Ontvlucht de kerstdrukte of kom tot rust tijdens een vuurwerkvrije jaarwisseling op de Veluwe. Het is allemaal mogelijk met één van onze arrangementen.


Ontdek de Veluwe

Sandton Hotel De Roskam bevindt zich aan de rand van de Posbank, onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Vanuit het hotel fietst of wandelt u rechtstreeks de natuur in. Geniet en kom tot rust temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden.

Lees meer

Culinair genieten

Geniet van (h)eerlijke bistrogerechten bij Restaurant Grand Bistro 1688. Het restaurant bevindt zich in de sfeervol gerestaureerde hoeve naast het hotel. Chefkok Matthijs van Milt en zijn team verrassen u met gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Lees meer


High Tea

De een noemt het Afternoon Tea, de ander Thé Complet. Hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet bij Sandton Hotel De Roskam van talloze lekkernijen, een broodplankje, soep van de chef en volop keuze aan theesoorten.

Lees meer

Beauty

Kom volledig tot rust bij Veluwezoom Beauty. Geniet van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen. Het wellness team verwelkomt u graag van dinsdag t/m zondag. Badkleding is verplicht. 

Lees meerMenu Bel Mail Route Book now