• Sandton Hotel De Roskam

  • Sandton Hotel De Roskam

  • Sandton Hotel De Roskam

  • Sandton Hotel de Roskam

Sandton Hotel De Roskam

Hotel De Roskam is een sfeervol hotel met Holland’s mooiste achtertuin, aan de voet van de Posbank. Gelegen in het hart van de Veluwe, is dit ideaal als u van buitenactiviteiten houdt, een bezoek aan Arnhem plant of een zakelijk bijeenkomst wilt organiseren op een rustige locatie. Ontdek de Veluwe te voet of per fiets en geniet van een ontspannen weekend weg!

    


'Erg leuk hotel, mooie omgeving. Vriendelijk personeel, gastvrij, behulpzaam en een goed verzorgd ontbijt. Fijn dat de fietsen binnen konden staan, dat geeft een veilig gevoel. Leuk dat je als je de kamer niet laat schoonmaken een bon krijgt voor een gratis drankje.' - Mr. Treemst, Tripadvisor 

fietsen rheden

Arrangementen

Kom naar de prachtige Veluwe en kies voor één van onze arrangementen. Geniet van een culinair verblijf of trek er te voet of per fiets op uit en kom tot rust in Sandton Hotel De Roskam.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Kamers

Onze 59 hotelkamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. U heeft de keuze uit 5 verschillende kamertypes, waaronder enkele suites. Sommigen hebben zelfs een balkon of terras met uitzicht op de bossen. Als dat niet optimaal genieten is.

Kies uw kamer

Klik hier voor meer informatie

Restaurant Grand Bistro 1688

Chefkok Mathijs van Milt en zijn team zorgen voor een culinaire beleving in Restaurant Grand Bistro 1688. Geniet van uitstekende bistrogerechten bereid met lokale producten en de warme sfeer in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. 

Ontdek de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Impressie

Bekijk de sfeerimpressie van Sandton Hotel De Roskam. Zie wat het hotel met haar verschillende kamers, Restaurant Grand Bistro 1688 en de diverse mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen u te bieden heeft.

Bekijk alle foto'sMenu Bel Mail Route Boek nu