;
 • Direct Boeken
 • Kies bestemming
  Nederland
  • Baarlo Sandton Château De Raay
  • Deventer Sandton IJsselhotel
  • Eindhoven Sandton Eindhoven Centre
  • Rheden Sandton Hotel De Roskam
  België
  • Brussel Sandton Brussels Centre
  • Gent Sandton Grand Hotel Reylof
  Frankrijk
  • Côte d'Azur Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne
 • Today Tomorrow Weekend
 • Ontdek onze gastronomische keuken in Gent centrum

 • Het kroonjuweel van Gent

Faciliteiten

Grand Hotel Reylof is een rookvrij hotel en beschikt over een groot aantal faciliteiten. In aanvulling op Restaurant Lof, heeft ons hotel verschillende bars, lounges en terrassen waar u rustig kunt genieten van een hapje of drankje. Voor ontspannende behandelingen en fitnessmogelijkheden kunt u terecht in ons Wellness Center Zen–Senses@Reylof. Onder het hotel bevindt zich een parkeergarage, met oplaadpunt voor elektrische auto’s. Door het hele hotel heen heeft u gratis WiFi gebruik.


Restaurant

Restaurant Lof zal u positief verrassen! Zodra u het restaurant binnenstapt en geniet van onze moderne Franse keuken, weet u wat we bedoelen. Het kleurrijke, elegante decor van het restaurant in combinatie met de sublieme gerechten bereid door Chefkok Michiel Slot en zijn team hebben het restaurant een benijdenswaardige reputatie opgeleverd. Zowel hotel- als lokale gasten weten Restaurant Lof maar al te goed te vinden als hun favoriete plek voor lunch, high tea of diner.

Bezoek voor meer informatie over Restaurant Lof www.lof-restaurant.com.

Klik hier voor meer informatie

Zen-Senses@Reylof Wellness

U vindt onze wellness Zen–Senses@Reylof als u onze binnentuin oversteekt naar het gerenoveerde koetshuis. Myriam De Coster en haar team verzorgen voor u verschillende ontspannende massages en voedende schoonheidsbehandelingen. In onze wellness vinden hotelgasten ook gratis toegang tot de sauna, fitnesszaal en een wellness bad (5mx5m) om in af te koelen. Gasten van buiten het hotel zijn ook van harte welkom tegen aanschaf van een dagpas (€ 15 p.p. excl. behandelingen). 

Het Zen–Senses menu met behandelingen vindt u hier.

Neem voor meer informatie contact met ons op via Zen-SensesReylof@telenet.be of tel. +32 (0)9 235 40 78 of +32 (0)495 14 57 28.

Klik hier voor meer informatie

Genoeg ruimte om te ontspannen

In ons hotel vindt u diverse lounges, een bar, terrassen en living room waar u ontspannen kunt genieten van een hapje en drankje. Of gebruik deze ruimtes of onze business corner om nog wat te werken.

Ontsnap aan de stad

Ons hotel heeft een prachtige binnentuin, waar u midden in de stad in alle rust kunt genieten op ons terras of op één van de patios.


Champagnebar

Geniet van een verfrissend glas champagne (of een ander drankje) in onze Champagnebar. Perfect voor een barbezoek in stijl, voor of na uw diner in Restaurant Lof.

Blue Bird bar

Grand Hotel Reylof’s Blue Bird bar is vernoemd naar het beroemde toneelstuk van Nobelprijswinnaar en Gentenaar Maurice Maeterlinck. Deze kan worden gehuurd voor privé gelegenheden en is open voor bijzondere gelegenheden.


Parkeer uw auto

U kunt uw auto parkeren in onze ondergronds garage, met directe toegang tot de hotel foyer (€28 per nacht, op basis van beschikbaarheid). De parkeergarage beschikt over een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Komt u met een Tesla? Ook voor uw auto hebben we twee oplaadpunten waar u gratis gebruik van kunt maken.

U kunt ook parkeren in de publieke parkeergarage ‘Ramen’, vlak achter ons hotel.

Belangrijk! De verkeersregels in Gent zijn sterk veranderd, op 3 april. Het centrum is verdeeld in zes sectoren en een centraal gebied met beperkt verkeer. Uw GPS is mogelijk niet up-to-date. Let op de nieuwe verkeersborden of maak gebruik van Google Maps. Sandton Grand Hotel Reylof ligt in de zone / sector “Coupure” en is gemakkelijk te bereiken.

Bekijk de routebeschrijving
Menu Call Mail Route Book now