• Direct Boeken
  • Sandton Eindhoven Centre
  • Vandaag Morgen Weekend

Ontdek de stad Eindhoven

Sandton Eindhoven Centre ligt in het bruisende centrum van Eindhoven. Het is de beste winkelstad van Nederland, dus je slaagt ongetwijfeld. Breng ook een muziek aan één van de vele musea die Eindhoven te bieden heeft. Ook leent Sandton Einhoven Centre zich goed voor een dagje België. Wij zijn gezeteld op 5 minuten lopen van Eindhoven centrum.


Philips Stadion

Het Philips Stadion in het centrum van Eindhoven is de thuisbasis van voetbalclub PSV. Breng een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en zelfs de kleedkamers door middel van een PSV Stadiontour. Tevens beschikt het stadion over drie restaurants waar u kunt genieten van een hapje of drankje.

Meer informatie

Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het museum heeft meerdere tentoonstellingen, activiteiten en zelfs workshops voor kinderen. Ontdek moderne en hedendaagse kunst bij het Van Abbemuseum.

Meer informatie


Winkelcentrum Heuvel

Winkelcentrum Heuvel is het grootste winkelcentrum van Eindhoven. Hier vindt u meer dan 80 verschillende winkels. Daarnaast biedt het winkelcentrum plaats aan verscheidene restaurants en een muziekgebouw. Het winkelcentrum is overdekt, dus ook op regenachtige dagen een goede keus. 

Meer informatie

Parktheater Eindhoven

Voor een ontspannen avond bent u bij Parktheater Eindhoven aan het juiste adres. Geniet van verschillende voorstellingen op het gebied van toneel, dans, opera, cabaret, show en muziek. Ook heeft Parktheater Eindhoven jaarlijks meerdere familievoorstellingen.

Meer informatieMenu Bel Mail Route Boek nu