Hotelarrangementen in Eindhoven

Eindhoven barst van de energie, net als wij. Plan een bezoek aan onze lichtstad en ga shoppen of naar het Holland Casino. De winkels in Eindhoven zijn 365 dagen open dus slaging is gegarandeerd. Uiteraard ontbreekt het er niet aan restaurants en gezellige winkelstraatjes. In Eindhoven voel je de creativiteit, design en kennis. Net als bij ons, in het Sandton Eindhoven Centre hotel.


Ontdek Eindhoven

Ontdek het bruisende centrum van Eindhoven met ons "Ontdek Eindhoven" arrangement. Start de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan verschillende bezienswaardigheden in Eindhoven.  

Lees meer

Shop & High Wine

Het centrum van Eindhoven heeft voor ieder wat wils. Na een enerverende dag in het centrum van Eindhoven geniet u met ons "Shop & High Wine" arrangement van een High Wine voor 2 personen. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Lees meer


3 = 2 Summer Sale

Sandton Eindhoven Centre is de perfecte locatie voor een zomerse stedentrip. Alle highlights van de stad zijn dichtbij en u verblijft in het modern hotel dat van alle gemakken is voorzien.

Lees meer

 Menu Bel Mail Route Book now