Hotelarrangementen in Eindhoven

Eindhoven barst van de energie, net als wij. Plan een bezoek aan onze lichtstad en ga shoppen of naar het Holland Casino. De winkels in Eindhoven zijn 365 dagen open dus slaging is gegarandeerd. Uiteraard ontbreekt het er niet aan restaurants en gezellige winkelstraatjes. In Eindhoven voel je de creativiteit, design en kennis. Net als bij ons, in het Sandton Eindhoven Centre hotel.


/sandton-eindhoven-centre/nl/gratis-ontbijt/

Gratis ontbijt

Boek nu een kamer via de website van Sandton Eindhoven Centre en ontvang een gratis ontbijt in ons hotel. 

Profiteer nu

Klik hier voor meer informatie
Ontdek Eindhoven in Sandton Eindhoven Centre

Ontdek Eindhoven arrangement

Ontdek de gezelligheid van de stad Eindhoven met dit speciale arrangement. Laat u geheel verzorgen in Sandton Eindhoven Centre met 2 overnachtingen, ontbijt en High Wine voor 2 personen. Daarnaast krijgt u Toegang tot het Van Abbemuseum voor 2 personen en profiteert u van 25% korting op fietsverhuur. 

Dit arrangement is boekbaar tot en met 1 april 2020. 
Plan uw verblijf voor september 2020.

Profiteer nu

Klik hier voor meer informatie

Ontdek Eindhoven

Ontdek het bruisende centrum van Eindhoven met ons "Ontdek Eindhoven" arrangement. Start de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Hierna heeft u alle tijd om een bezoek te brengen aan verschillende bezienswaardigheden in Eindhoven.  

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Shop & High Wine

Het centrum van Eindhoven heeft voor ieder wat wils. Na een enerverende dag in het centrum van Eindhoven geniet u met ons "Shop & High Wine" arrangement van een High Wine voor 2 personen. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Lees meer

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu