• Ontspan in onze hotellounge

  • Ontspan in onze hotellounge

  • Ontspan in onze hotellounge

Hotelarrangementen in Eindhoven

Eindhoven barst van de energie, net als wij. Plan een bezoek aan onze lichtstad en ga shoppen of naar het Holland Casino. De winkels in Eindhoven zijn 365 dagen open dus slaging is gegarandeerd. Uiteraard ontbreekt het er niet aan restaurants en gezellige winkelstraatjes. In Eindhoven voel je de creativiteit, design en kennis. Net als bij ons, in het Sandton Eindhoven Centre hotel.


Zomerarrangement

Kom naar Eindhoven uit deze zomer en ondervindt zelf wat Eindhoven te bieden heeft. Maak prachtige fietstochten door de stad of in de natuurrijke omgeving, proef heerlijke gerechten, drink een verfrissend drankje en kom volledig tot rust. Met het exclusieve zomerarrangement van Sandton Eindhoven Centre heeft u alle ingredienten om uw zomertrip tot een succes te maken. Sandton Eindhoven Centre is het beste hotel in Eindhoven om volledig te ontspannen na uw ontdekkingen in Eindhoven.

We verwelkomen u graag deze zomer. 

Vanaf € 79,- voor twee personen

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Gratis ontbijt

Boek nu een kamer via de website van Sandton Eindhoven Centre en ontvang een gratis ontbijt in ons hotel. 

Profiteer nu

Klik hier voor meer informatie

Shop & High Wine Arrangement

Het centrum van Eindhoven heeft voor ieder wat wils. Na een enerverende dag in het centrum van Eindhoven geniet u met ons "Shop & High Wine" arrangement van een High Wine voor 2 personen. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu