Uw sprookjeshuwelijk beleeft u bij kasteelhotel Sandton Château De Raay

Stelt u zich eens voor... U komt aanrijden in uw trouwauto en nadert het chateau vanaf de lange oprijlaan. Uw gasten staan al te popelen om u te verwelkomen en het landgoed is helemaal in stijl aangekleed. Uw sprookjeshuwelijk staat op het punt werkelijkheid te worden! Bij Sandton Château De Raay beleeft u uw droombruiloft van a tot z op één locatie.


De huwelijksvoltrekking

Kasteelhotel Sandton Château De Raay is een officiële trouwlocatie en met haar 13 hectare groot landgoed een van de meest bijzondere hotels van Nederland. Uw huwelijksvoltrekking vindt heel romantisch buiten aan de kasteelvijver plaats of binnen in één van de authentieke stijlkamers of voormalige kapel.

Culinair genieten

In Restaurant De Wintertuin voert chef-kok Bart Bardok de regie in zijn internationale keuken. De chef stelt in overleg met u het gewenste menu samen. Kiest u voor een uitgeserveerd 4-gangen diner, buffet of toch liever een diner dansant in restaurant De Wintertuin? We kijken graag met u naar de mogelijkheden.


Een magische feestavond

Een bijzondere huwelijksdag verdient een bruisende feestavond. Wordt het de Oranjerie, de Kapel of wellicht de Wintertuin. Samen kijken we welke ruimte het best bij uw wensen past. Geen feest zonder de juiste muziek. Voorkeur voor een DJ, een band of misschien neemt u zelf wel plaats achter de piano. Wij adviseren graag!

De huwelijksnacht

Uw huwelijksnacht brengt u vanzelfsprekend door in onze bruidssuite, een heerlijke plek om samen na te genieten van de mooiste dag van uw leven. Ook uw gasten hoeven niet huiswaarts te keren. Zij trekken zich na het feestgedruis terug in een van onze 50 stijlvolle hotelkamers.


Een onvergetelijke dag bij Sandton Château De Raay

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Samen maken wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag! 

Bekijk nu onze trouwbrochure 

Contactformulier

De velden met * zijn verplicht


Menu Bel Mail Route Boek nu