Ontdek de veelzijdige regio Noord-Limburg

Sandton Château De Raay is gelegen in Baarlo, in het prachtige Peel en Maas gebied. Ga voor de rust in één van de Nationale Parken of breng een bezoek aan Venlo of Roermond. Ook een uitstapje over de grens naar Duitsland ligt met steden als Düsseldorf of Duisburg binnen handbereik. Een comfortabel, luxe hotel met vele mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving.


Fietsen en wandelen

Ontdek de natuurrijke omgeving van Noord-Limburg te voet of per fiets met een van onze arrangementen. Geniet van de bossen, Maasoevers en beekdalen. Zo kunt u optimaal tot rust komen in Kasteelhotel Château De Raay en ook een actief uitstapje beleven.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Thermaalbad Arcen

Kom volledig tot rust bij Thermaalbad Arcen, gelegen in Noord-Limburg. Geniet van de diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van verschillende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages of pedicure.

Meer informatie


Designer Outlet Roermond

Combineer uw bezoek aan Sandton Château De Raay met een dag shoppen in Designer Outlet Roermond. In dit grootste outletcentrum van Europa geniet u van kortingen tot maar liefst 70 % op de mooiste modemerken. Uniek aan de outlet is dat deze is gevestigd op loopafstand van het historisch centrum van Roermond. 

Meer informatie

Golfbaan de Golfhorst

Golfbaan de Golfhorst ligt in America, in het mooie Peel en Maas gebied, op ca. 19 km van het hotel. De Golfhorst heeft een prachtige 18 holes baan, die zich onderscheidt van andere banen door een hoogteverschil van maar liefst 35 meter. Reserveer nu een greenfee bij uw overnachting. De kosten bedragen € 45,00 per persoon.

Reserveer nu uw overnachting

Klik hier voor meer informatie

Attractiepark Toverland

Beleef samen met uw familie en vrienden de magische wereld van Attractiepark Toverland, gelegen in Sevenum, op slechts 20 minuten afstand van het hotel. Maak een ritje in de razende achtbaan of stap in een prachtige zweefmolen. Geniet van een onvergetelijke dag bij Attractiepark Toverland.

Meer informatie

De Maaspoort Theater & Events

Geniet van entertainment op topniveau. Voorstellingen van o.a. het Scapino Ballet, Richard Groenendijk en Toneelgroep Maastricht zorgen voor een unieke beleving. Combineer een fantastische avond uit met een vorstelijk verblijf in Kasteelhotel Château De Raay.

Meer informatieMenu Bel Mail Route Boek nu