Hotelarrangementen in Limburg

Combineer een overnachting in Kasteelhotel Château De Raay met winkelen of een culinaire belevenis. Vertoeven in koninklijke sferen tijdens de kerst of oud en nieuw buitengewoon beleven? Kom op het prachtige landgoed in Noord-Limburg volledig tot rust met één van onze hotelarrangementen. 


Bourgondisch genieten

In dit kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan, proeft u culinaire, seizoensgebonden gerechten uit de internationale en Limburgse keuken. Geniet optimaal van de bourgondische keuken in Noord-Limburg.

Lees meer

Er op uit in Limburg

Geniet van de veelzijdige Noord-Limburgse natuur, de honderden kilometers aan fietsroutes en van de vele uitstapjes die u kunt maken. Ontdek kastelendorp Baarlo te voet of per fiets voor een ontspannen weekend weg.

Lees meer


Ontspannen kerst

Reis af naar Noord-Limburg voor een culinaire kerst in stijl. Maak een winterse wandeling over het prachtige landgoed en beleef de intieme sfeer. 's avonds kunt u genieten van een heerlijk kerstdiner bij Restaurant De Wintertuin.

Lees meer

Voortreffelijke jaarwisseling

Kom volledig tot rust tijdens de jaarwisseling. Sluit 2018 spetterend af en luidt 2019 uitstekend in bij Sandton Château De Raay. Wij toosten graag met u op een geweldig nieuwjaar!

Lees meer


Outlet shopping

Op korte afstand van het hotel vindt u Designer Outlet Roermond. Na een dag winkelen is het culinair genieten en heerlijk tot rust komen bij Sandton Château De Raay.

Lees meer

High Tea

De een noemt het een Afternoon Tea, de ander Thé Complet, hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet van talloze huisgebakken lekkernijen, hartige hapjes en volop keuze aan theesoorten bij Kasteelhotel Château De Raay.

Lees meer
Menu Bel Mail Route Boek nu