Hotelarrangementen in Limburg

Combineer een overnachting in Kasteelhotel Château De Raay met winkelen of een culinaire belevenis. Vertoeven in koninklijke sferen? Kom op het prachtige landgoed in Noord-Limburg volledig tot rust met één van onze hotelarrangementen. 


Bourgondisch genieten

In dit kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan, proeft u culinaire, seizoensgebonden gerechten uit de internationale en Limburgse keuken. Geniet optimaal van de bourgondische keuken in Noord-Limburg.

 

Lees meer


Romantiek in Baarlo

Een hotelovernachting, een wandeling door de mooie omgeving van Baarlo, 's avonds romantisch dineren en 's ochtends een luxe champagneontbijt. Vier de liefde bij Sandton Château de Raay in Baarlo op de best mogelijke manier.

Lees meer

Outlet shopping

Op korte afstand van het hotel vindt u Designer Outlet Roermond. Na een dag winkelen is het culinair genieten en heerlijk tot rust komen bij Sandton Château De Raay.

Lees meer


Hemelvaart

Kom genieten tijdens Hemelvaart in het Limburgse Baarlo. Sandton Château de Raay is de ideale locatie om ultiem te genieten. Ons Kasteelhotel is gesitueerd in het Limburgse Baarlo, een prachtige locatie in een fantastische omgeving. 

Lees meer

Pinksteren

Tijdens Pinksteren 2019 komt u goed tot rust in ons luxe hotel in het Limburgse Baarlo. Maak gebruik van het Pinksterarrangement en verblijf in het Kasteelhotel van Sandton.

Lees meer


High Tea

De een noemt het een Afternoon Tea, de ander Thé Complet, hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet van talloze huisgebakken lekkernijen, hartige hapjes en volop keuze aan theesoorten bij Kasteelhotel Château De Raay.

Lees meer

Er op uit in Limburg

Geniet van de veelzijdige Noord-Limburgse natuur, de honderden kilometers aan fietsroutes en van de vele uitstapjes die u kunt maken. Ontdek kastelendorp Baarlo te voet of per fiets voor een ontspannen weekend weg.

Lees meerMenu Bel Mail Route Book now