Hotelarrangementen in Limburg

Combineer een overnachting in Kasteelhotel Château De Raay met winkelen of een culinaire belevenis. Vertoeven in koninklijke sferen? Kom op het prachtige landgoed in Noord-Limburg volledig tot rust met één van onze hotelarrangementen. 


Tijdloos arrangement

Ontspan, geen stress! In- en uitchecken wanneer u maar wilt tijdens een verblijf in Château De Raay en vooral ontspannen. Geniet van twee nachten in een van onze tuinkamers en ontspan op of rond ons landgoed. Laat u verwennen tijdens een culinair 3-gangen diner en ontdek ons Bright 5-principe.

Geniet van dit arrangement vanaf 1 maart.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Eropuit in Limburg

Geniet van de veelzijdige Noord-Limburgse natuur, de honderden kilometers aan fietsroutes en van de vele uitstapjes die u kunt maken. Ontdek kastelendorp Baarlo te voet of per fiets voor een ontspannen weekend weg.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Bourgondisch genieten

In dit kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan, proeft u culinaire, seizoensgebonden gerechten uit de internationale en Limburgse keuken. Geniet optimaal van de bourgondische keuken in Noord-Limburg.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Outlet shopping

Op korte afstand van het hotel vindt u Designer Outlet Roermond. Na een dag winkelen is het culinair genieten en heerlijk tot rust komen bij Sandton Château De Raay.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

High Tea

De een noemt het een Afternoon Tea, de ander Thé Complet, hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet van talloze huisgebakken lekkernijen, hartige hapjes en volop keuze aan theesoorten bij Kasteelhotel Château De Raay.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Menu Bel Mail Route Boek nu