Welke route neemt u vandaag?

Sandton Château De Raay is gelegen in Baarlo, Noord Limburg. Dit prachtige stukje Nederland leent zich uitstekend voor schitterende fietstochten en unieke wandelingen. Van Nationaal Park de Groote Peel, het Limburgse veenlandschap tot een tocht langs de vele kastelen die Baarlo en de omgeving rijk zijn. En, bent u er al uit? Gaat u voor een fietsroute of trekt u liever de wandelschoenen aan?


Fietsen

Hoewel de Noord-Limburgse natuur zeer veelzijdig is, zijn de hoogteverschillen in het landschap klein. Tezamen met de goede infrastructuur voor fietsers, de honderden kilometers aan fietsroutes en de vele uitstapjes die u kunt maken, is Noord-Limburg dé fietsregio bij uitstek.

Fietsroutes

Wandelen

De wandelschoenen aan en lopen maar. U kunt direct vanuit het hotel starten met een wandelroute maar ook een bezoek aan de Nationale parken in de omgeving is de moeite meer dan waard. Nationaal Park De Groote Peel is bijvoorbeeld een gevarieerd natuurgebied en Nationaal Park De Maasduinen brengt u bijna tot de Duitse grens.

Wandelroutes


Fietsverhuur

We bieden u een overdekte fietsenstalling aan en ook het opladen van uw elektrische fiets is mogelijk bij ons. Liever fietsen bij het hotel huren? Dit is mogelijk vanaf €15 per (stads)fiets per dag. Gaat uw voorkeur uit naar een elektrische fiets of mountainbike, laat het ons dan weten. Wij informeren graag voor u bij onze partners.

Arrangementen

Het Land van Peel en Maas is bij uitstek geschikt om te voet of per fiets te verkennen. Vanuit het hotel kunt u direct starten met een fiets- of wandelroute, waarbij u onderweg wordt verrast door prachtige kastelen en mooie uitkijkpunten. Combineer uw verblijf bij Sandton Château De Raay met een fiets- of wandelarrangement.

Fiets- en wandelarrangementen

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu