Culinair genieten bij Sandton Château De Raay

Een culinaire beleving bij Sandton Château De Raay gaat verder dan alleen maar eten. Geniet van een overheerlijke lunch, high tea of diner in Restaurant De Wintertuin. Bij mooi weer is het daarnaast heerlijk toeven op ons terras met prachtig uitzicht op de kasteelvijver. Wilt u nu met familie en vrienden in alle privacy genieten, kies dan voor één van de stijlvolle private dining ruimtes in het Château. Chef Rick Nooten en zijn team trakteren u op hoogwaardige gastronomie.


Restaurant De Wintertuin

Eenvoud en vakkennis komen samen in een sfeervolle ruimte bij Restaurant De Wintertuin. Geniet van lokale producten en verse kruiden uit onze kloosterkas en kruidentuin. De passie van onze medewerkers en aandacht voor u als gast maken het geheel compleet.

Restaurant De Wintertuin is momenteel gesloten. Wij verwelkomen u graag vanaf 17 februari in ons prachtig gerenoveerde restaurant: De tuin van de Barones.

Reserveer een tafel

Klik hier voor meer informatie

Private dining

Geniet met familie en vrienden in alle rust van heerlijke gerechten. Sandton Château De Raay maakt het met haar diverse private dining kamers mogelijk. Een diner voor 10 of misschien zelfs voor 90 personen, we komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Chique Wijnbar

In de gewelven onder het Château bevindt zich onze sfeervolle wijnbar. Geniet van een aperitief en de sfeer en zak weg in heerlijk zittende fauteuils of sluit hier uw avond af. Ook voor wijnproeverijen is deze ruimte bijzonder geschikt.

Het wildseizoen

Het culinaire wildseizoen is van start gegaan. Kom eten bij restaurant de Wintertuin en geniet van heerlijke wildgerechten bereidt door de chefkok Rick Nooten en zijn team. 

Lees de blogMenu Bel Mail Route Boek nu