Culinair genieten bij Sandton Château De Raay

Een culinaire beleving bij Sandton Château De Raay gaat verder dan alleen maar eten. Geniet van een overheerlijke lunch, high tea of diner in Restaurant De Wintertuin. Bij mooi weer is het daarnaast heerlijk toeven op ons terras met prachtig uitzicht op de kasteelvijver. Wilt u nu met familie en vrienden in alle privacy genieten, kies dan voor één van de stijlvolle private dining ruimtes in het Château. Chef Rick Nooten en zijn team trakteren u op hoogwaardige gastronomie.


Restaurant De Wintertuin

Eenvoud en vakkennis komen samen in een sfeervolle ruimte bij Restaurant De Wintertuin. Geniet van lokale producten en verse kruiden uit onze kloosterkas en kruidentuin. De passie van onze medewerkers en aandacht voor u als gast maken het geheel compleet.

Reserveer een tafel

Klik hier voor meer informatie

Private dining

Geniet met familie en vrienden in alle rust van heerlijke gerechten. Sandton Château De Raay maakt het met haar diverse private dining kamers mogelijk. Een diner voor 10 of misschien zelfs voor 90 personen, we komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Chique Wijnbar

In de gewelven onder het Château bevindt zich onze sfeervolle wijnbar. Geniet van een aperitief en de sfeer en zak weg in heerlijk zittende fauteuils of sluit hier uw avond af. Ook voor wijnproeverijen is deze ruimte bijzonder geschikt.

Terras

Zeg nou zelf, met mooi weer is er toch niets fijner dan genieten van een hapje of een drankje op een zonovergoten terras. Bij Sandton Château De Raay is het extra genieten door het prachtige uitzicht op het landgoed en de prachtige kasteelvijver.Menu Call Mail Route Book now