Hotelarrangementen in Limburg

Combineer een overnachting in Kasteelhotel Château De Raay met winkelen of een culinaire belevenis. Vertoeven in koninklijke sferen? Kom op het prachtige landgoed in Noord-Limburg volledig tot rust met één van onze hotelarrangementen. 


Herfst in Limburg

Beleef de herfst in Limburg! Verblijf in ons luxe kasteelhotel en geniet van een zorgvuldig samengestelde arrangment. Ontdek het prachtige landgoed in Baarlo en geniet van culinaire specialiteiten van onze chef Rick Nooten in restaurant De Wintertuin. 

Geldig voor het culinair arrangement, kastelen-fietsroute arrangement en kasteel-shopping arrangment. Op basis van beschikbaarheid.

Verblijfsdata: 12/10/2019 - 03/11/2019

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

https://www.sandton.eu/sandton-chateau-de-raay/nl/kerst-2019

Warme kerstdagen

Ga er deze kerst op uit en geniet van een zorgvuldig samengesteld kerst arrangement in Château De Raay. Ontdek de prachtige natuur van Noord Limburg en ontsnap aan de kerst drukte. Geniet van de rust en gastvrijheid in dit adelijke kasteelhotel. 

Bekijk arrangement

Klik hier voor meer informatie
https://www.sandton.eu/sandton-chateau-de-raay/nl/oud-en-nieuw-2019

Feestelijk Oud & Nieuw

Vier Oud en Nieuw dit jaar extra feestelijk in het sfeervolle kasteelhotel Château De Raay. Geniet van de vorstelijke ambience in het hotel en toost op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. Wij heten u graag welkom tijdens een fantastisch Oud en Nieuw feest. 

Lees meer


Fietsen en wandelen in Noord Limburg

Eropuit in Limburg

Geniet van de veelzijdige Noord-Limburgse natuur, de honderden kilometers aan fietsroutes en van de vele uitstapjes die u kunt maken. Ontdek kastelendorp Baarlo te voet of per fiets voor een ontspannen weekend weg.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Bourgondisch genieten

In dit kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan, proeft u culinaire, seizoensgebonden gerechten uit de internationale en Limburgse keuken. Geniet optimaal van de bourgondische keuken in Noord-Limburg.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

Outlet shopping

Op korte afstand van het hotel vindt u Designer Outlet Roermond. Na een dag winkelen is het culinair genieten en heerlijk tot rust komen bij Sandton Château De Raay.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie

High Tea

De een noemt het een Afternoon Tea, de ander Thé Complet, hoe je de High Tea ook noemt, 1 ding staat vast, je geniet van talloze huisgebakken lekkernijen, hartige hapjes en volop keuze aan theesoorten bij Kasteelhotel Château De Raay.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu