• Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

Sandton Château De Raay

Sandton Château De Raay is een luxe kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. Het hotel is gelegen in de gemeente Peel en Maas waar vele prachtige wandel- en fietsroutes de natuurliefhebber veel te bieden hebben. Vanaf het moment dat u het landgoed betreedt is duidelijk dat u een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft zult hebben! Daarnaast heeft ons hotel een volledig nieuw interieur. Kom langs en ervaar het zelf. 

Let op: wij zijn aan het renoveren! Wij verwelkomen u graag op 18 februari in ons gerenoveerde Pillows Charme Hotel Château de Raay. Voor meer informatie en toekomstig boekingen neem contact met ons op. 

    Fitness


'Perfect verzorgd met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie in bosrijke omgeving met startpunt voor mooie wandelingen, de Kastelenwandeling is zeker een aanrader. Goede locatie om van hieruit de Tuinen van Arcen te bezoeken.' - Mr. Roumans, Tripadvisor 

Arrangementen

Bezoek Sandton Château de Raay voor een arrangement in stijl. U verblijft in het luxe kasteelhotel gelegen in Baarlo, Noord-Limburg. Culinaire gerechten, fietsen en wandelen of outlet shopping. Het is allemaal mogelijk bij Sandton Château de Raay!

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Kamers

Onze 50 stijlvolle hotelkamers zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. U heeft de keuze uit verschillende kamertypes. Sommigen beschikken zelfs over een eigen terras of balkon met uitzicht op het landgoed.

Kies uw kamer

Klik hier voor meer informatie

Eten & Drinken

Sandton Château De Raay staat garant voor een ware culinaire beleving. In Restaurant De Wintertuin trakteren Chef Rick Nooten en zijn team u op bijzondere en hoogwaardige gastronomie.

Ontdek de mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie

Impressie

Ontdek Sandton Château De Raay op onze impressie pagina. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, Restaurant De Wintertuin of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto's

Klik hier voor meer informatie


Menu Bel Mail Route Boek nu