• Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

  • Kasteelhotel Château De Raay

Sandton Château De Raay

Sandton Château De Raay is een luxe kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. Het hotel is gelegen in de gemeente Peel en Maas waar vele prachtige wandel- en fietsroutes de natuurliefhebber veel te bieden hebben. Vanaf het moment dat u het landgoed betreedt is duidelijk dat u een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft zult hebben! 

     


Arrangementen

Bezoek Sandton Château de Raay voor een arrangement in stijl. U verblijft in het luxe kasteelhotel gelegen in Baarlo, Noord-Limburg. Culinaire gerechten, onbezorgde feestdagen of outlet shopping. Het is allemaal mogelijk bij Sandton Château de Raay!

Meer informatie

Kamers

Onze 50 stijlvolle hotelkamers zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. U heeft de keuze uit 5 verschillende kamertypes. Sommigen beschikken zelfs over een eigen terras of balkon met uitzicht op het landgoed.

Kies uw kamer


Eten & Drinken

Sandton Château De Raay staat garant voor een ware culinaire beleving. In Restaurant De Wintertuin trakteren chefkok Bart Bardok en zijn team u op bijzondere en hoogwaardige gastronomie.

Ontdek de mogelijkheden

Impressie

Ontdek Sandton Château De Raay op onze impressie pagina. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, Restaurant De Wintertuin of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto's
Menu Bel Mail Route Boek nu