• Overnachten in Limburg? Kom naar ons kasteelhotel Château De Raay

Sandton Château De Raay

Sandton Château De Raay is een luxe kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Noord-Limburg. Vanaf het moment dat u het landgoed opkomt is duidelijk dat u een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft zult hebben!


Kerstarrangementen

Vertoeven in koninklijke sferen tijdens de kerst? Bij het luxe kasteelhotel Sandton Château De Raay in Baarlo, Noord-Limburg bent u aan het juiste adres. Maak een winterse wandeling op het prachtige landgoed of ontdek de heuvelachtige omgeving.

Bekijk onze kerstarrangementen

Oud en nieuw arrangement

Oud & nieuw gaat in het sfeervolle kasteelhotel Sandton Château De Raay, gelegen in het bourgondische zuiden, niet onopgemerkt voorbij. Ontdek de prachtige omgeving van kastelendorp Baarlo of ga shoppen in Designer Outlet Roermond.

Bekijk ons Oud en nieuw arrangement


Eten & Drinken

Sandton Château De Raay staat garant voor een ware culinaire beleving. In Restaurant De Wintertuin trakteren chefkok Bart Bardok en zijn team u op bijzondere en hoogwaardige gastronomie. We laten ons hierbij inspireren door de kruiden van de dag en producten van het seizoen. We halen deze uit onze eeuwenoude kloosterkas en kruidentuin en bij lokale leveranciers die hun ambacht verstaan. Daarnaast bent u voor lunch, high tea of een aperitief ook welkom in onze lounge, de sfeervolle wijnbar of op ons terras met prachtig uitzicht op het landgoed. 


Ontdek het menu van Restaurant de Wintertuin

Vergadering? Feest?

Kasteelhotel Sandton Château De Raay staat bekend om haar intieme sfeer en voortreffelijke keuken. Geniet hier van zorgeloze bijeenkomsten, heerlijke diners en tot in de puntjes verzorgde evenementen.

Mede door haar stijlvolle en multifunctionele ruimtes is Sandton Château De Raay de perfecte locatie voor uw bijeenkomst of evenement.

Meer informatie over de mogelijkheden
Menu Bel Mail Route Boek nu