• Op zoek naar een smaakvol ingerichte kamer in Brussel?

  • Vergaderen in het hart van Brussel

Brussel en omgeving heeft alles voor een perfect weekendje weg!

De Grote Markt, het Atomium, Manneken Pis, de Antoine Dansaertstraat of het Koninklijk Paleis, iedereen kan minstens één bezienswaardigheid in Brussel noemen. Maar er is zo veel meer in deze prachtige stad: musea, restaurants, een overweldigende kathedraal, authentieke Belgische cafeetjes en heel veel mooie winkels en boetiekjes. Een weekend is altijd te kort voor deze geweldige stad. Gelukkig staan de deuren van onze prachtige hotelkamers open voor u!

Musea en winkelen: uw weekendje weg is compleet in Brussel
De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten openden een paar jaar geleden een nieuw René Magrittemuseum in het centrum van Brussel. In de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, die twee eeuwen oud zijn, bewaart men ongeveer twintigduizend schilderijen, sculpturen en tekeningen.

Winkelen in Brussel
Bent u ook altijd op zoek naar de antiekstraten, –pleintjes en -marktjes in een stad?. In Brussel vindt u wat u zoekt. Van echte antiekwinkels tot tweedehandszaakjes en interieurwinkels. Maar pas op: het aanbod is divers en uitgebreid. Wij zijn niet aansprakelijk voor de massa's brocante die u naar huis sleept!

Kortom: Brussel is een bruisende stad met een enorm winkelaanbod, een variëteit aan goede restaurants, leuke straatjes en sfeervolle pleinen!

Wilt u meer informatie over een weekendje weg in de omgeving Brussel?
Graag informeren wij u over de beste plekjes van de stad. Neemt u gerust contact op met Sandton Brussels Centre voor meer informatie.Menu Bel Mail Route Boek nu