Ontdek de historische stad Brussel

De Grote Markt, het Atomium, Manneken Pis, de Antoine Dansaertstraat of het Koninklijk Paleis, iedereen kan minstens één bezienswaardigheid in Brussel noemen. Maar er is zo veel  meer in deze prachtige stad: musea, restaurants, een overweldigende kathedraal, authentieke Belgische cafeetjes en heel veel mooie winkels en boetiekjes. Een weekend is altijd te kort voor deze geweldige stad. Gelukkig staan de deuren van onze prachtige hotelkamers open voor u!


De Grote Markt

De Grote Markt in Brussel wordt beschouwd als één van de mooiste pleinen van de wereld. Het Stadhuis, het Broodhuis en de vele gildehuizen; alle gebouwen stralen een historische rijkdom uit. Ga zitten, kijk rond en geniet van de bezigheden op het plein.

Meer informatie

Museum van het stripverhaal

Een heel museum gewijd aan het Belgische stripverhaal. Met o.a. een tentoonstelling over hoe strips gemaakt worden, een ruimte gericht aan de tekenfilm en een 'Uitstalraam van de Verbeelding'. Dat is het Stripmuseum in Brussel.

Meer informatie


Manneken Pis

Wel 58 cm groot; Manneken Pis, het guitige ventje dat niet ver van de Grote Markt staat te plassen. Bij speciale gelegenheden plast hij bier, wijn of zelfs melk. Ook heeft hij op bijzondere dagen een speciale outfit aan.

Meer informatie

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten

De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten openden een nieuw René Magrittemuseum in het centrum van Brussel. In de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, die twee eeuwen oud zijn, bewaart men ongeveer twintigduizend schilderijen, sculpturen en tekeningen.

Meer informatieMenu Bel Mail Route Boek nu