• Op zoek naar een smaakvol ingerichte kamer in Brussel?

  • Vergaderen in het hart van Brussel

Sandton Brussels Centre

Sandton Brussels Centre is één en al locatie, locatie, locatie, en dan nog meer. Met de Grote Markt op een steenworp en alle comfort en faciliteiten, heeft ons hotel alles in huis voor een geslaagd verblijf als privé of zakelijke gast. Gewoon ideaal voor uw bezoek aan of zakelijke bijeenkomst in Brussel.

 


Ontdek Brussel

Brussel, Europa’s hoofdstad, is een veelzijdige stad met tal van bekende bezienswaarheden én verborgen parels. Iedereen kent de bekende toeristische trekpleisters als De grote Markt, Het Atomium en Manneken Pis. Maar Brussel heeft u nog veel meer te bieden…

Doe uzelf tegoed aan authentieke Brusselse gerechten in één van de kleine knusse straatjes van de Zavel. Ga op zoek naar dat ene uniek antiekstuk of andere snuisterijen op de Antiekmarkt. Of stap in de duizelingwekkende lift die de Marollen met het Justitiepaleis verbindt.

Geniet van één van de vele parken die Brussel rijk is zoals het Jubelpark met de opvallende Triomfboog of het Warandepark in het centrum van Brussel. Ook de Art Nouveau, Art Deco stijl en street art die u in de verloren straatjes van Brussel terug vindt, zijn een lust voor het oog.

Wilt u Brussel ontdekken als een echte local?
Onze medewerkers delen graag hun lokale tips met u tijdens uw verblijf.

Kom overnachten in het centrum van Brussel

Vergaderen in het hart van de Europese hoofdstad

Sandton Brussels Centre biedt u de ideale mogelijkheid om te vergaderen in het hart van de Europese hoofdstad. De 3 vergaderzalen van het hotel zijn voorzien van alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen en zijn geschikt voor meetings tot 50 personen.

Voor events en grotere meetings werken wij nauw samen met de congrescentra en zalen in de directe omgeving van het hotel.

Meer informatie


Menu Bel Mail Route Book now