• Sandton Hotel Brussels Centre

  • Sandton Hotel Brussels Centre

  • Sandton Hotel Brussels Centre

  • Sandton Hotel Brussels Centre

  • Sandton Hotel Brussels Centre

Sandton Brussels Centre

Sandton Brussel Centre is gelegen op een ideale locatie. Door de perfecte ligging van het hotel zijn de meeste bezienswaardigheden op loopafstand. Daarnaast bieden alle faciliteiten het comfort dat u mag verwachten van een modern hotel als Sandton Brussel Centre. Ons hotel heeft alles in huis om uw verblijf tot een succes te maken. Daarbij maakt het uiteraard geen verschil of u nu komt voor een stedentrip aan de Europese hoofdstad of voor een zakelijk evenement.


Arrangementen

Bekijk het leven tijdens uw verblijf in het levendige Brussel eens door een groene bril! Proost op een fantastische tijd in Sandton Brussels Centre waarna de vele parken en tuinen die Brussel rijk is u uitnodigen om erop uit te trekken.

Meer informatie

Kamers

Onze 67 ruime kamers en 3 suites bieden alle luxe die nodig is voor een uitgeruste start. Heerlijke bedden, badkamer met toilet, kabeltelevisie, telefoon, een kluisje, bureau en een klein koelkastje.

Kies uw kamer


Eten & Drinken

Wij hebben een comfortabele loungebar waar u kunt relaxen na een dag in Brussel of uw zakelijke afspraak. Of kom er genieten van een aperitief voor of een digestief na uw diner!

Ontdek de mogelijkheden

Impressie

Bekijk de sfeerimpressie van Sandton Brussels Centre. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, de lounge, de locatie of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto'sMenu Bel Mail Route Boek nu