Customer Passion
Customer Passion

Sandton Resort Bad Boekelo

Midden in Twente in de nabije omgeving van Enschede, vindt u het meest complete hotel van Nederland: Sandton Resort Bad Boekelo. Dit familiehotel heeft alles in huis voor een weekend, midweek of mini- vakantie met het hele gezin! Ook is dit hotel, met al haar faciliteiten, uitermate geschikt voor uw evenement, training of vergadering.

Sandton Resort Bad Boekelo heeft zowel hotelkamers als appartementen en handige familiekamers. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad, sauna, bowlingbaan en een wellness centrum. En van al deze faciliteiten (m.u.v. het wellness centrum) mag u als gast gratis gebruik maken! Bij het bowlen is wel de voorwaarde dat u tenministe 1 consumptie per persoon gebruikt. In het sfeervolle Restaurant Moods kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner.


Restaurant

Lekker genieten van gerechten uit de streek of van gerechten die internationaal bekend zijn? U treft beide op de menukaart aan in Restaurant Moods. Ook is er een dagelijks wisselend driegangenmenu: Het 'Chef’s Menu à € 31,50 p.p.

Sauna & Zwembad

Het verwarmde binnenzwembad is geschikt voor jong en oud. U kunt lekker baantjes trekken en daarna bijkomen in de heerlijke ligstoelen die naast het zwembad aanwezig zijn. Het zwembad is ook uitermate geschikt voor de allerkleinsten onder ons met het bijbehorende peuterbad met een diepte van 25 cm.

Heerlijk even ontspannen in onze sauna en volledig tot rust komen. De sauna en het Turks stoombad staat tot uw beschikking. Handdoeken zijn in de saunaruimte aanwezig evenals lockers (€ 1,- borg). Badkleding is niet toegestaan.
Uw feedback

Uw feedback